Velkommen til Speaky+

 

Speaky er glade for at kunne give dig ekstra fordele sammen med dit mobilabonnement hos Speaky. Har du et af vores Speaky+ abonnementer får du fri adgang til flere end 2800 rabatter igennem vores partner Visma LogBuy - helt uden at det koster dig mere. 

Gør det på farten med App'en eller via onlineportalen.

 

Attraktive rabataftaler

Speaky+ sikrer dig rabataftaler med de mest interessante og eftertragtede forhandlere, fitness-kæder, restauranter, ferieudbydere, mv. for at sikre dig markedets største og bedste udvalg af besparelser. Du får ikke alene adgang til fantastiske rabatter og en nem-at-bruge online portal, men også en super funktionel Mobil App (IOS og Android), så du har adgang til rabatterne, selv når du er på farten. Og med vores ugentlige nyhedsbrev og vores Facebook-side holdes du up to date med de nyeste tilbud og rabatter.
 

Hvad skal jeg gøre? 

Har du et Speaky+ abonnement vil du modtage en mail fra Visma LogBuy hvori du bliver bedt om at aktivere din profil. Når du har aktiveret din profil vil du straks få adgang til at søge imellem de mange rabatter. 

 

Tryk på billedet og kom til Logbuy 

Speaky+

 

Mangler du mailen fra LogBuy?

Har du ikke længere mailen fra Logbuy så bestil et nyt kodeord til din mailadresse - så kan får du adgang til mere end 2800 rabatter

 

Hvilke krav gælder for adgang? 

For at få Speaky+ kræver det at du har en abonnement hvor Speaky+ er indeholdt og samtidigt har oplyst en mailadresse. Der er en bruger pr kundenummer og mailadresse så har du flere numre på din regning eller oplyst samme mailadresse på flere kundenumre vil der blot være en bruger.

 

Der kommer nye rabataftaler hele tiden

Der er mange penge at spare med Speaky+ og Visma LogBuy - både som familie og som enkeltperson. I langt de fleste tilfælde skal du blot vise dit Speaky+/Visma LogBuy-kort hos lokalforretningerne, direkte gennem vores mobil App, eller indtaste en rabatkode ved online køb, for at få rabatten – let og ligetil.

 

 

Nyheder fra Speaky

 

Læs seneste nyheder her:

Siren - nyt varslingssystem

Advarsel om svindel SMS

3G udfases

5G er på vej.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få produktnyheder direkte i din indbakke.

 

 

 

Kontakt

Speaky

Klintehøj Vænge 19

3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Frokostlukket 12.00-13.00

Tlf. 70 60 60 98

Support@speaky.dk