Svindlere på spil

 

Speaky vil gerne gøre opmærksom på, at der i øjeblikket er stærkt stigende aktivitet blandt svindlere, som sender phishing sms. Phishing er når svindlere forsøger at narre personlige oplysninger ud af dig, det kan være om betalingskort, MitId eller andet som de kan bruge til deres svindlet. Dette er desværre ikke kun rettet mod ældre personer, men alle som bruger mobiltelefoner.

 

Skruppelløse svindlere er aktive som aldrig før, og derfor er det vigtigt, at du er på vagt og tager de nødvendige forholdsregler for at beskytte dig selv mod disse fælder. Vi vil gerne give dig nogle advarsler og tips til at forhindre phishing sms'er:

 

  • Vær mistænksom over for alle sms'er, der kræver personlige oplysninger. Husk, at ingen offentlige myndigheder eller virksomheder, herunder Speakys egne medarbejdere, vil bede om din adgangskode, adgang via dit MitId, PIN-kode eller betalingskortnummer via en sms eller i telefonen.

  • Slet straks beskeden, hvis du er i tvivl om afsenderen eller ikke er tryg ved beskeden. Brug kun eboks, Digital Post til at kommunikere med din bank og det offentlige.

  • Lad være med at trykke på links i beskeder, som du har modtaget. Disse links kan føre til falske hjemmesider, hvor svindlerne kan stjæle dine oplysninger.

  • Hvis uheldet er ude, og du har givet personlige oplysninger til en phishing sms, skal du omgående kontakte Speakys kundeservice og din bank. Jo hurtigere du handler, jo større er chancen for at minimere skaden.

  • Hjælp gerne ældre personer eller andre sårbare personer i din omgangskreds ved at give dem disse råd og hjælpe dem med at beskytte sig mod phishing sms'er.

 

Vi opfordrer alle vores kunder til at tage disse forholdsregler for at beskytte sig mod svindel og phishing sms'er. Vi vil også gerne minde dig om, at Speakys kundeservice altid er tilgængelig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om en besked. Vi skal sammen bekæmpe denne form for svindel og beskytte hinanden mod det.

 

Følg os på Facebook for at få nyheder, advarsler og tilbud

 

Følg Speaky på Facebook

Nyheder fra Speaky

 

Læs seneste nyheder her:

Siren - nyt varslingssystem

Advarsel om svindel SMS

3G udfases

5G er på vej.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få produktnyheder direkte i din indbakke.

 

 

 

Brug for hjælp? 

  Se FAQ

  Se øvrige priser her

  Læs vores vilkår her   

  Se Dækningskort

 

Kontakt

Speaky

Klintehøj Vænge 19

3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Frokostlukket 12.00-13.00

Tlf. 70 60 60 98

Support@speaky.dk