Speaky Mobil 10 timer|10 GB

Speaky mobil 15timer 15GB

Læs mere om 10GB og 10 timers tale

Speaky mobil Fri tale 20Gb data

Speaky Mobil Fri tale|40 GB

Værd at vide  

 

Når du skal oprette abonnement hos Speaky, skal du bruge følgende:

 

 • Dit mobilnummer 
 • Nummeret på dit nuværende SIM-kort
 • Navn
 • Adresse
 • E-mail

 

Vi klarer alt det praktisk for dig, opsiger hos din nuværende udbyder og holder dig naturligvis orienteret hele vejen igennem.

Efter din tilmelding sender vi en anmodning til dit nuværende selskab, når anmodningen er godkendt, så sender vi dig et brev med dit nye simkort og en mail med dato for start af dit abonnement samt dine koder til simkortet. 

 

Har du spørgsmål eller behov for hjælp til tilmeldingen kontakt kundeservice på tlf 70606098 

Vi benytter det samme netværk som Telenor og Telia, TT netværket som det største mobilnetværk i Danmark, for at sikre dig den bedste mulige og optimal dækning. 

 

Se dækningen her Dækningskort 

Hos Speaky får den en faktura hver måned. Speaky tilbyder dig 3 forskellige måder at betale på
 • Automatisk kortbetaling, som vi anbefaler. Det er gratis at betale med kortbetaling.
 • Betalingsserviceaftale, gebyr ved hvert træk er 9,75 DKK
 • Girokortbetaling, her sendes faktura hver måned med et girokort som du kan betale ud fra. Det koster 49 DKK

 

Du vil efter tilmelding hos Speaky, modtage et link til automatisk kortbetaling, så du kan tilmelde dig med det samme og sikre at betaling fungerer fra start.

Kortlinket virker kun én gang, så hav dit MitID klar fra start. Når kortet er tilmeldt, vil du blive trukket hver måned af vores bank, Riverty helt uden gebyr. Hvis du vil betale via PBS eller fra gang til gang skal du blot vente på den første faktura der er uden gebyrer. 

Hos Speaky er der ingen binding på dit mobil abonnement. Vi tror på at vores gode priser og dækning holder vores kunder glade og tilfredse.

Dit abonnement bliver nulstillet hver den 1. i måneden og skulle du en måned have behov for mere data end du har i dit abonnement, får du besked via SMS og du får muligheden for at købe 1, 5 eller 10 ekstra GB så du undgår at miste adgangen til nettet.

Alle vores abonnementer fungerer i udlandet og du kan selvfølgelig også ringe til udlandet.

Wifi opkald, Fri sms og MMS er selvfølgelig også inkluderet i alle abonnementer

Kontakt Speaky kundeservice på tlf. 70 60 60 98. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 09.00 til 16.00 og fredag kl. 09.00 til 15.00.

Du kan også benytte vores kundeservicemail support@speaky.dk.

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor få timer i vores åbningstid. 

 

5G-netværket

 

5G-netværket er den femte generation af mobilnetværksteknologi, som tilbyder en række fordele i forhold til tidligere generationer. Her er nogle af de vigtigste fordele ved 5G-netværket:

 

 • Hurtigere hastigheder: 5G kan levere datahastigheder på op til 20 Gbps, hvilket er langt hurtigere end 4G-netværket. 

 • Lavere latency: 5G kan reducere forsinkelsen eller "latency" til under 10 millisekunder, hvilket giver en mere responsiv og øjeblikkelig netværksoplevelse. 
 • Højere kapacitet: 5G kan understøtte flere enheder og mere data, hvilket gør det muligt for flere mennesker at være på netværket samtidigt uden at opleve forsinkelser eller afbrydelser. 
 • Bedre pålidelighed: 5G-netværket har en højere pålidelighed end tidligere generationer, hvilket betyder, at det er mere stabilt og mindre tilbøjeligt til at opleve afbrydelser. 

Speaky på rejsen

EU-roaming er selvfølgelig med i dit abonnementet. – Du kan tage dit Speaky abonnement med på ferie uden at skulle betale ekstra for forbrug, så længe at du opholder dig i et EU-land.

Du kan kan ringe til Danmark, ringe lokalt f.eks. for at bestille bord eller til dem man er afsted sammen med. SMS beskeder koster heller ikke ekstra så længe rejsen går til et EU land.

Du kan selvfølgelig også bruge din datapakke når du rejser - du får adgang til hurtige forbindelser så du stadig kan lægge lækre feriebilleder op på instagram, lave ferie snaps og tjekke din mail og nyheder ganske som du plejer, så du ikke går glip af noget på rejsen. 

Nyheder fra Speaky

 

Læs seneste nyheder her:

Siren - nyt varslingssystem

Advarsel om svindel SMS

3G udfases

5G er på vej.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få produktnyheder direkte i din indbakke.

 

 

 

Brug for hjælp? 

  Se FAQ

  Se øvrige priser her

  Læs vores vilkår her   

  Se Dækningskort

 

Kontakt

Speaky

Klintehøj Vænge 19

3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Frokostlukket 12.00-13.00

Tlf. 70 60 60 98

Support@speaky.dk