Kundeservice 70 60 60 98 ( Mandag - Torsdag 9.00 - 16.00 Fredag 9.00 - 15.00 )

 

Speaky 5G Fri tale|50 GB 

 

 

5G abonnement med massere af data. Du får hver måned et abonnement med 50 GB data, Fri tale, Fri SMS/MMS og ikke mindst adgang til det hurtige 5G net!

 

Du får hver måned

 

 • Fri tale
 • Fri SMS/MMS 
 • 50 GB Data heraf 18 GB i EU
 • 5G adgang
 • Speaky+ fordelsprogram
 • Rabat hos Mobildeal.dk

 

 

Vi har altid gratis oprettelse! 

Værd at vide  

 

Når du skal oprette abonnement hos Speaky, skal du bruge følgende:

 

 • Dit mobilnummer 
 • Nummeret på dit nuværende SIM-kort
 • Navn
 • Adresse
 • E-mail

 

Vi klarer alt det praktisk for dig, opsiger hos din nuværende udbyder og holder dig naturligvis orienteret hele vejen igennem.

Efter din tilmelding sender vi en anmodning til dit nuværende selskab, når anmodningen er godkendt, så sender vi dig et brev med dit nye simkort og en mail med dato for start af dit abonnement samt dine koder til simkortet. 

 

Har du spørgsmål eller behov for hjælp til tilmeldingen kontakt kundeservice på tlf 70606098 

Vi benytter det samme netværk som Telenor og Telia, TT netværket som det største mobilnetværk i Danmark, for at sikre dig den bedste mulige og optimal dækning. 

 

Se dækningen her Dækningskort 

Hos Speaky får den en faktura hver måned. Speaky tilbyder dig 3 forskellige måder at betale på
 • Automatisk kortbetaling, som vi anbefaler. Det er gratis at betale med kortbetaling.
 • Betalingsserviceaftale, gebyr ved hvert træk er 9,75 DKK
 • Girokortbetaling, her sendes faktura hver måned med et girokort som du kan betale ud fra. Det koster 49 DKK

 

Du vil efter tilmelding hos Speaky, modtage et link til automatisk kortbetaling, så du kan tilmelde dig med det samme og sikre at betaling fungerer fra start.

Kortlinket virker kun én gang, så hav dit MitID klar fra start. Når kortet er tilmeldt, vil du blive trukket hver måned af vores bank, Riverty helt uden gebyr. Hvis du vil betale via PBS eller fra gang til gang skal du blot vente på den første faktura der er uden gebyrer. 

Hos Speaky er der ingen binding på dit mobil abonnement. Vi tror på at vores gode priser og dækning holder vores kunder glade og tilfredse.

Dit abonnement bliver nulstillet hver den 1. i måneden og skulle du en måned have behov for mere data end du har i dit abonnement, får du besked via SMS og du får muligheden for at købe 1, 5 eller 10 ekstra GB så du undgår at miste adgangen til nettet.

Alle vores abonnementer fungerer i udlandet og du kan selvfølgelig også ringe til udlandet.

Wifi opkald, Fri sms og MMS er selvfølgelig også inkluderet i alle abonnementer

Kontakt Speaky kundeservice på tlf. 70 60 60 98. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 09.00 til 16.00 og fredag kl. 09.00 til 15.00.

Du kan også benytte vores kundeservicemail support@speaky.dk.

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor få timer i vores åbningstid. 

5G med Speaky

 

5G-netværket

 

5G-netværket er den femte generation af mobilnetværksteknologi, som tilbyder en række fordele i forhold til tidligere generationer. Her er nogle af de vigtigste fordele ved 5G-netværket:

 

 • Hurtigere hastigheder: 5G kan levere datahastigheder på op til 20 Gbps, hvilket er langt hurtigere end 4G-netværket. 

 • Lavere latency: 5G kan reducere forsinkelsen eller "latency" til under 10 millisekunder, hvilket giver en mere responsiv og øjeblikkelig netværksoplevelse. 
 • Højere kapacitet: 5G kan understøtte flere enheder og mere data, hvilket gør det muligt for flere mennesker at være på netværket samtidigt uden at opleve forsinkelser eller afbrydelser. 
 • Bedre pålidelighed: 5G-netværket har en højere pålidelighed end tidligere generationer, hvilket betyder, at det er mere stabilt og mindre tilbøjeligt til at opleve afbrydelser. 

Speaky - med netværk i verdensklasse

Hos Speaky ønsker vi at levere det bedste til vores kunder. Derfor introducerer vi nu vores nye 5G abonnement til en meget stærk pris med vores netværks leverandør, Telenor.
 
Dit abonnement hos Speaky giver dig adgang til mere end 4000 master over hele Danmark og du er sikret lynhurtig 5G forbindelse fra Gedser til Skagen.
 
Netværket er der altid, når du har brug for det, hvad enten du skal ringe, sende beskeder, se din nye Snaps, tjekke Facebook eller browse på internettet. Du er forbundet overalt, og det er hele døgnet.
 

Kom på internettet med Speaky

Hvad får du med Speaky+?

Speaky+ sikrer dig rabataftaler med de mest interessante og eftertragtede forhandlere, fitness-kæder, restauranter, ferieudbydere, mv. for at sikre dig markedets største og bedste udvalg af besparelser. 
 
Du får ikke alene adgang til fantastiske rabatter og en nem-at-bruge online portal, men også en super funktionel Mobil App (IOS og Android), så du har adgang til rabatterne, selv når du er på farten.
 
Tilmeld dig det ugentlige nyhedsbrev fra Speaky+ for altid at være up to date med de nyeste tilbud og rabatter.

Nyheder fra Speaky

 

Læs seneste nyheder her:

Siren - nyt varslingssystem

Advarsel om svindel SMS

3G udfases

5G er på vej.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få produktnyheder direkte i din indbakke.

 

 

 

Kontakt

Speaky

Klintehøj Vænge 19

3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Tlf. 70 60 60 98

Support@speaky.dk