3G udfases i 2023

 

Forbruget af mobildata stiger år for år. Det stiller krav til mobilnetværket, der skal blive hurtigere for at kunne imødekomme danske forbrugere og virksomheders behov. For at kunne tilbyde det bedst mulige mobilnet i hele landet øger netværks udbyderne nu pladsen til de hurtigere teknologier 4G og 5G ved at udfase 3G i løbet af 2023.

 

Streaming, møder over digitale tjenester og nyhedsopdateringer er blot nogle af de mange mobile aktiviteter, der gør, at mobiltelefonerne ikke ligger stille i danskernes lommer. Gennem de seneste år er danske forbrugere og virksomheders behov for højhastighedsmobilnetværk vokset stødt, og bare i 2021 steg danskernes dataforbrug med 30 procent.

 

Hvad betyder det for dig som kunde hos Speaky ?  

I en række lande har man allerede udfaset 3G-teknologien, og herhjemme har flere teleoperatører planer om det samme. Ejer du en ældre mobiltelefon, der er mere end 10 år gammel, vil det dog fortsat være muligt at gøre brug af TDC NET’s og Telenor's landsdækkende 2G-netværk til tale og basale datatjenester.

 

Vil du være sikker på at kunne udnytte de nyere teknologier bedre og få optimalt udbyttet af dit abonnement kan du se udvalget af mobiltelefoner hos vores samarbejdspartner mobildeal.dk - brug dit telefonnummer som rabatkode og spar 10%

 

 

Gode tilbud fra bla. Samsung

Samsung mobiltelefoner

Nyheder fra Speaky

 

Læs seneste nyheder her:

Siren - nyt varslingssystem

Advarsel om svindel SMS

3G udfases

5G er på vej.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få produktnyheder direkte i din indbakke.

 

 

 

Brug for hjælp? 

  Se FAQ

  Se øvrige priser her

  Læs vores vilkår her   

  Se Dækningskort

 

Kontakt

Speaky

Klintehøj Vænge 19

3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Frokostlukket 12.00-13.00

Tlf. 70 60 60 98

Support@speaky.dk