Mobil bredbånd med Speaky

 
Du kan bruge dit mobile bredbånd i hele Danmark. 
Sæt simkortet i din tablet, eller i en mobil 4G Wi-Fi router, så har du adgang til din egen Wi-Fi forbindelse, helt uden kabler eller besværlig opsætning.
 

Speaky - med netværk i verdensklasse

Kun det bedste er godt nok! Speaky’s abonnementer på Mobil bredbånd benytter TT netværket (Telia/Telenor) som er kåret som Nordens bedste netværk. Med adgang til mere end 4300 telemaster i Danmark, er du sikret en lynhurtig og stabil forbindelse fra Gedser til Skagen.
 
Du kan derfor føle dig helt tryg med dit mobile bredbåndsabonnement hos Speaky. Vælg mellem 30GB og 75 GB så du frit kan sende mails, se din nye Snaps, tjekke Facebook eller surfe på internettet. Du er forbundet overalt, - hele døgnet.
 

Hvad får du med Speaky+?

Speaky+ sikrer dig rabataftaler med de mest interessante og eftertragtede forhandlere, fitness-kæder, restauranter, ferieudbydere, mv. for at sikre dig markedets største og bedste udvalg af besparelser. 
 
Du får ikke alene adgang til fantastiske rabatter og en nem-at-bruge online portal, men også en super funktionel Mobil App (IOS og Android), så du har adgang til rabatterne, selv når du er på farten.
 
Tilmeld dig det ugentlige nyhedsbrev fra Speaky+ for altid at være up to date med de nyeste tilbud og rabatter.

Nyheder fra Speaky

 

Læs seneste nyheder her:

Siren - nyt varslingssystem

Advarsel om svindel SMS

3G udfases

5G er på vej.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få produktnyheder direkte i din indbakke.

 

 

 

Kontakt

Speaky

Klintehøj Vænge 19

3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Frokostlukket 12.00-13.00

Tlf. 70 60 60 98

Support@speaky.dk