Kundeservice 70 60 60 98 ( Mandag - Torsdag 9.00 - 16.00 Fredag 9.00 - 15.00 )

Mobilt Bredbånd

Billigt mobilt bredbånd

Perfekt til de fleste.

Speaky+ fordelsprogram

Gratis oprettelse

Rigeligt til de fleste.

Speaky+ fordelsprogram

Gratis oprettelse

Hvad får du med Speaky+?

Speaky+ sikrer dig rabataftaler med de mest interessante og eftertragtede forhandlere, fitness-kæder, restauranter, ferieudbydere, mv. for at sikre dig markedets største og bedste udvalg af besparelser. 
 
Du får ikke alene adgang til fantastiske rabatter og en nem-at-bruge online portal, men også en super funktionel Mobil App (IOS og Android), så du har adgang til rabatterne, selv når du er på farten.
 
Tilmeld dig det ugentlige nyhedsbrev fra Speaky+ for altid at være up to date med de nyeste tilbud og rabatter.

Speaky - med netværk i verdensklasse

Hos Speaky ønsker vi at levere det bedste til vores kunder. Derfor introducerer vi nu 3 nye abonnementer med meget konkurrencedygtige priser med vores nye netværks leverandør, Telenor.
 
Dit abonnement hos Speaky giver dig adgang til mere end 4000 master over hele Danmark og du er sikret lynhurtigt 4G forbindelse fra Gedser til Skagen.
 
Netværket er der altid, når du har brug for det, hvad enten du skal ringe, sende beskeder, se din nye Snaps, tjekke Facebook eller browse på internettet. Du er forbundet overalt, og det er hele døgnet.
 

Hvorfor Speaky?

Speaky

Speaky fokuserer på at levere sikre, stabile samt billige forbindelser - alt det og meget mere får du hos Speaky uden at vi går på kompromis med en god, professionel og nærværende kundeservice, uden ventetid! 


 

Nyheder fra Speaky

 

Læs seneste nyheder her:

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få produktnyheder direkte i din indbakke.

 

 

 

 

Kontakt

Speaky

Klintehøj Vænge 19

3460 Birkerød

Man-tors 9.00-16.00

Fredag 9.00-15.00

Tlf. 70 60 60 98

Support@speaky.dk